سخن روز /
دیدار مدیر جدید تعاون روستایی استان با معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری ایلام
1404/08/18

✍️به گزارش روابط‌عمومی مدیریت تعاون روستایی استان ایلام، فتح‌الله اسکندری مدیر جدید تعاون روستایی استان به‌همراه معاون تعاون روستایی و مدیران عامل اتحادیه‌های روستایی، تولید و دامداران استان، با دکتر رضا دارابی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری ایلام در محل دفتر این معاونت دیدار و گفتگو کرد.

⬅️در ابتدای این دیدار، مهندس اسکندری ضمن تشریح جایگاه و ساختار تعاون روستایی اظهار داشت: تعاون روستایی شامل دو بخش دولتی و شبکه‌ای است و ظرفیت عظیمی در کشور دارد. ما ارتباطی مویرگی با تمامی دهستان‌ها و روستاها داریم و اقشار مختلفی از جمله روستاییان، کشاورزان، دامداران، تولیدکنندگان بخش کشاورزی، زنبورداران و مرغداران با ما در ارتباط هستند.

⬅️وی افزود: تعاون روستایی از جمله سازمان‌هایی است که هر تصمیم و اقدام در آن بصورت بگیرد مستقیماً با معیشت مردم و اقتصاد جامعه مرتبط میباشد. در برنامه‌های پیش‌رو تلاش خواهیم کرد از تمام ظرفیت‌های موجود برای رشد، توسعه و بهبود خدمات بهره‌برداری کنیم.

⬅️مدیر تعاون روستایی استان در ادامه با اشاره به ظرفیت‌های اقتصادی این مجموعه گفت: یکی از اهداف اصلی ما ایجاد بازارچه‌های محلی برای عرضه مستقیم محصولات کشاورزی و روستایی است.

⬅️وی همچنین از برنامه هایی تعاون روستایی در مورد بازارچه مرزی چیلات به‌عنوان یکی از برنامه‌های مهم یاد کرد.

⬅️وی در ادامه گفت: احداث سردخانه‌های کوچک‌مقیاس در هر شهرستان با هدف رفاه حال کشاورزان و روستاییان از دیگر طرح‌های ما در تعاون روستایی استان است.

⬅️مهندس اسکندری در ادامه درباره غرفه‌های بازارچه مرزی مهران نیز توضیح داد و گفت: راه‌اندازی باسکول 60 تنی در این بازارچه در دستور کار قرار گرفته است تا زمینه تسهیل مبادلات مرزی، کنترل دقیق وزن محموله‌ها و توسعه صادرات کالاهای مجاز فراهم شود.

⬅️دکتر رضا دارابی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری ایلام با تبریک انتصاب مهندس اسکندری اظهار داشت:فرصت خدمت در هر مسئولیتی کوتاه است و باید قدر این فرصت‌ها را دانست. مردم و دولت قدردان خدمات صادقانه هستند و این آثار ماندگار خواهد بود.

⬅️وی با اشاره به جایگاه ارزشمند تعاون روستایی افزود:تعاون روستایی از ظرفیت‌های بالایی برخوردار است اما تاکنون به‌درستی شناخته نشده است. با حضور میدانی، تعامل و برنامه‌ریزی می‌توان این جایگاه را بیش از پیش ارتقا داد.

⬅️معاون استاندار تصریح کرد: مجموعه استانداری از دغدغه‌های تعاون روستایی آگاه است و حمایت لازم را خواهد داشت. باید تلاش کنیم بازارچه‌های روستایی به بسترهایی برای عرضه محصولات بومی، ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی تبدیل شوند تا انگیزه تولید و خرید در جامعه افزایش یابد.

⬅️وی در پایان، مجموعه تعاون روستایی استان ایلام را مجموعه‌ای منسجم، کارآمد و اثرگذار توصیف کرد و بر استفاده بهینه از این ظرفیت ارزشمند تأکید داشت.

⬅️در پایان این دیدار، مدیران عامل اتحادیه‌های روستایی، تولید و دامداران استان نیز به تشریح وظایف و حوزه فعالیت خود پرداختند و ضمن ارائه دیدگاه‌ها و پیشنهادات، مشکلات و برنامه‌های خود را برای بهبود عملکرد شبکه تعاون روستایی مطرح کردند.

#سال_سرمایه_گذاری_برای_تولید
#تعاون_روستایی_ایلام
#روابط_عمومی

📢 کانال اخبار تعاون روستایی ایلام
🔗 https://eitaa.com/joinchat/1185219059C369adb444f
تعداد مشاهده خبر80 بار
تصاویر مرتبط
tempShowtool_dorsaetoolsenews_sample_ilammain_block2297
Powered by DorsaPortal